onderhoud, reparaties & APK

Openingstijden:

Zondag - Maandag: GESLOTEN

Dinsdag - Vrijdag: 09:00 - 17:30

Zaterdag: 10:00 - 14:00

Bel ons op:076-5214985
Bezoek ons op: Koele Mei 6, Breda

KLEINE & GROTE ONDERHOUDSBEURT

Onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw auto!

Voor regulier onderhoud zoals grote en kleine beurt kunt u makkelijk en voordelig terecht bij Banden & Autoservice Breda.

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer veilig de weg op gaat. Gezien onze kleine organisatie kunnen wij tegen voordelige tarieven uw auto op alle vlakken onderhouden, of waar nodig, repareren.


Onze tarieven voor onderhoudsbeurten worden per kenteken op maat berekend. Er zit immers veel verschil in bijvoorbeeld de hoeveelheid olie en wat voor viscositeit olie er in diverse automerken en types voorgeschreven wordt. Tevens zit er ook een verschil in tarieven filters voor diverse auto's.


Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw onderhoudsbeurt?

Neem dan even contact met ons op en geef uw kenteken aan ons door. Wij berekenen dan de kosten voor uw kleine of grote onderhoudsbeurt.

U kunt ons mailen: info@bandenservicebreda.nl

of bellen: 076-5214985

APK

Ook voor uw APK keuring kunt u bij ons terecht.

Wij hanteren het motto: Duidelijke afspraken vooraf, enkel vervangen dat wat nodig is!

Bij Banden & Autoservice Breda bent u aan het juiste adres voor uw remmen, remblokken, uitlaat, keuren, olie, verversen, koelvloeistof, wintercheck, ruitreparatie, ruitvervanging, grote beurt, kleine beurt, bougies, accu's, ruitenwissers, luchtfilter, interieurfilter, oliefilter, etc.

KLEINE BEURT

 • Olie verversen
 • Olie filter vervangen
 • Interieur filter vervangen (mits van toepassing)
 • Vloeistoffen afvullen


Bel ons voor een afspraak:076-5214985


Een kleine onderhoudsbeurt is belangrijk voor de levensduur van uw motor.

Voor de meeste auto's geldt dit eenmaal per jaar of met een interval van maximaal 30,000km. Tijdens deze beurt wordt de olie ververst alsook het oliefilter. Daarnaast wordt het interieur filter vervangen welke ervoor zorgt dat de verwarming en/of airco niet gaat stinken. In dit filter hoopt zich namelijk vuil en bladeren op wat voor verstopping en stank kan zorgen. Naast deze punten wordt de auto op de belangrijkste punten nagekeken zoals banden, remmen, uitlaat, rubbers en vering.

Bij Banden & Autoservice Breda vullen wij tevens de andere vloeistoffen als koelvloeistof, rem olie en ruitensproeier vloeistof gratis bij tijdens een onderhoudsbeurt! 

We bieden tegen zeer scherpe tarieven onderhoud aan voor alle auto's; nieuw of oud. Wij gebruiken enkel kwaliteits producten welke bijdragen aan een langere levensduur van uw auto.


 • Olie verversen
 • Olie filter vervangen
 • Interieurfilter vervangen
 • luchtfilter vervangen
 • Bougies vervangen (voor benzine)
 • Brandstoffilter vervangen (indien nodig)
 • Vloeistoffen afvullen

   

Bel ons voor een afspraak:076-5214985


Een grote onderhoudsbeurt is belangrijk voor de levensduur van uw motor.

Voor de meeste auto's geldt dit eenmaal per twee jaar of met een interval van 50,000km. Tijdens deze beurt wordt net als in een kleine beurt, de olie ververst alsook het oliefilter. Daarnaast worden zaken als bougies, brandstof filter, luchtfilter en het interieur filter vervangen.

Naast deze punten wordt de auto op de belangrijkste punten nagekeken zoals banden, remmen, uitlaat, rubbers en vering.

Bij Banden & Autoservice Breda vullen wij tevens de andere vloeistoffen als koelvloeistof, rem olie en ruitensproeier vloeistof gratis bij tijdens een onderhoudsbeurt! 

Wij bieden tegen zeer scherpe tarieven onderhoud aan voor alle auto's; nieuw of oud. We gebruiken enkel kwaliteits producten welke bijdragen aan een langere levensduur van uw auto.


GROTE BEURT